Kapusta pekińska z brzoskwiniami

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oczyść i pokrój kapustę.

Krok 2

Brzoskwinie wyjmij z syropu, pokrój wzdłuż na paski i przypraw.

Krok 3

Dodaj majonez i jogurt, po czym wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej