Kapusta pekińska z brzoskwiniami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kapusta pekińska z brzoskwiniami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oczyść i pokrój kapustę.

Krok 2

Brzoskwinie wyjmij z syropu, pokrój wzdłuż na paski i przypraw.

Krok 3

Dodaj majonez i jogurt, po czym wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej