Kapusta z koprem na kwaśno

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1.5 łyżki

3 łyżki

1 sztuka

6 plastrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę poszatkuj, bekon pokrój na mniejsze kawałki.

Krok 2

W dużym garnku przesmaż bekon.

Krok 3

Włóż kapustę, dodaj koper, zalej wodą i przypraw. Gotuj około 60 minut do czasu, gdy kapusta będzie miękka.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Zupa kapuśniak
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej