Kapusta z koprem na kwaśno przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kapusta z koprem na kwaśno

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1.5 łyżki

3 łyżki

1 sztuka

6 plastrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę poszatkuj, bekon pokrój na mniejsze kawałki.

Krok 2

W dużym garnku przesmaż bekon.

Krok 3

Włóż kapustę, dodaj koper, zalej wodą i przypraw. Gotuj około 60 minut do czasu, gdy kapusta będzie miękka.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kapusta z koprem na kwaśno - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej