KEKS przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

KEKS

Autor: lolizlublina lolizlublina

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

200 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zrobic ciasto

Krok 2

wsadzic bakalie

Krok 3

włożyć do blachy i upiec

Krok 4

zjeść

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • KEKS - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • KEKS - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • KEKS - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • KEKS - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • KEKS - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • KEKS - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • KEKS - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • KEKS - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.

Czytaj więcej