Kiełbaski w piwnej marynacie przepis – Zobacz na przepisy.pl

Kiełbaski w piwnej marynacie

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1.5 kilograma

0.5 szklanki

0.5 łyżeczki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i zmiażdż.

Krok 2

Przygotuj marynatę: piwo wymieszaj z czosnkiem i jałowcem, a następnie dodaj kawałek skórki pomarańczowej.

Krok 3

Kiełbasę pokrój na porcje i ponakłuwaj widelcem.

Krok 4

Zalej marynatą i wstaw do lodówki na 5 godzin.

Krok 5

Wyjmij z zalewy i upiecz na grillu. Podczas pieczenia smaruj marynatą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kiełbaski w piwnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kiełbaski w piwnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kiełbaski w piwnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kiełbaski w piwnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kiełbaski w piwnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kiełbaski w piwnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kiełbaski w piwnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Chłodnik ogórkowy
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej