
Składniki
2 sztuki
1.5 kilograma
0.5 szklanki
0.5 łyżeczki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek obierz i zmiażdż.
Krok 2
Przygotuj marynatę: piwo wymieszaj z czosnkiem i jałowcem, a następnie dodaj kawałek skórki pomarańczowej.
Krok 3
Kiełbasę pokrój na porcje i ponakłuwaj widelcem.
Krok 4
Zalej marynatą i wstaw do lodówki na 5 godzin.
Krok 5
Wyjmij z zalewy i upiecz na grillu. Podczas pieczenia smaruj marynatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej