
Składniki
350 gramów
2 sztuki
2 sztuki
3 sztuki
60 gramów
1 gram
5 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa obrać i pokroić, a następnie włożyć do garnka i wsypać soczewicę.
Krok 2
Zalać warzywa wodą ponad poziom i gotować ok. 1h co jakiś czas mieszając.
Krok 3
Przyprawić zupę i zblendować na gładki krem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa do warzyw z grilla Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej