Kurczak z grilla w zielonej paście

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

33

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

4 łyżki

200 gramów

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka natrzyj przyprawą Knorr i zieloną pastą curry. Wymieszaj z jogurtem i marynuj w chłodnym miejscu min. 1 godzinę.

Krok 2

Grilluj na rozgrzanym grillu na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kurczak  z grilla w zielonej paście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kurczak  z grilla w zielonej paście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kurczak  z grilla w zielonej paście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kurczak  z grilla w zielonej paście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kurczak  z grilla w zielonej paście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kurczak  z grilla w zielonej paście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kurczak  z grilla w zielonej paście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
12 osób ogląda przepis:
Bigos w kilka minut
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej