
Składniki
1 sztuka
1 łyżeczka
1 szczypta
1 szczypta
3 sztuki
1 kilogram
0.5 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszatkuj i gotuj przez godzinę z głową i ziołami.
Krok 2
Następnie wyjmij głowę, obierz z niej mięso.
Krok 3
Rozgotowane kawałki wrzuć do kiszonej, ugotowanej kapusty.
Krok 4
Czosnek posiekaj i dorzuć do kapusty, zagotuj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej