Kwaśnica z Podbeskidzia przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kwaśnica z Podbeskidzia

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżeczka

1 szczypta

1 szczypta

3 sztuki

1 kilogram

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę poszatkuj i gotuj przez godzinę z głową i ziołami.

Krok 2

Następnie wyjmij głowę, obierz z niej mięso.

Krok 3

Rozgotowane kawałki wrzuć do kiszonej, ugotowanej kapusty.

Krok 4

Czosnek posiekaj i dorzuć do kapusty, zagotuj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kwaśnica z Podbeskidzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kwaśnica z Podbeskidzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kwaśnica z Podbeskidzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kwaśnica z Podbeskidzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kwaśnica z Podbeskidzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kwaśnica z Podbeskidzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kwaśnica z Podbeskidzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kwaśnica z Podbeskidzia - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej