Mielone z płatkami kukurydzianymi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mielone z płatkami kukurydzianymi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

2 łyżki

0.25 szklanki

1 sztuka

1 szczypta

1 szklanka

1 szczypta

500 gramów

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso wymieszaj z przyprawami, tartą bułką i jajkiem.

Krok 2

Dodaj 0,3 szklanki pokruszonych płatków kukurydzianych i dokładnie wyrób.

Krok 3

Formuj małe podłużne kiełbaski i panieruj w reszcie pokruszonych płatków.

Krok 4

Smaż na gorącym tłuszczu na złoto.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne. Nie zwlekajcie – weźcie go na kulinarny warsztat, gdy tylko te przysmaki pojawią się na straganach.

Czytaj więcej

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej