Mielone z płatkami kukurydzianymi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

283

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

2 łyżki

0.25 szklanki

1 sztuka

1 szczypta

1 szklanka

1 szczypta

500 gramów

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso wymieszaj z przyprawami, tartą bułką i jajkiem.

Krok 2

Dodaj 0,3 szklanki pokruszonych płatków kukurydzianych i dokładnie wyrób.

Krok 3

Formuj małe podłużne kiełbaski i panieruj w reszcie pokruszonych płatków.

Krok 4

Smaż na gorącym tłuszczu na złoto.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mielone z płatkami kukurydzianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Chłodnik na botwince
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej