
Składniki
2 sztuki
0.5 kilograma
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotować makaron i odcedzić go. Wsypać ponownie do garnka, w którym gotowaliśmy makaron.
Krok 2
Twaróg rozgnieść w misce i dodać do makaronu.
Krok 3
Cebule pokroić w kostkę i podsmażyć na patelce. Dodać do makaronu. Całość pogrzać do momentu aż ser biały się delikatnie roztopi.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej