Masło ziołowo-serowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

26

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

4 sztuki

150 gramów

1 łyżeczka

4 sztuki

1 łyżka

1 szczypta

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek posiekaj i rozetrzyj z solą. Pumpernikiel pokrusz.

Krok 2

Camembert obierz ze skórki i pokrój na kawałki, a cebulę posiekaj.

Krok 3

Do masła dodaj cebulę, szpinak, bazylię i sok z cytryny. Zmiksuj.

Krok 4

Dorzuć camembert, pumpernikiel, czosnek, paprykę, pieprz i ponownie zmiksuj.

Krok 5

Masło przełóż do salaterki i lekko schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło ziołowo-serowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło ziołowo-serowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło ziołowo-serowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło ziołowo-serowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło ziołowo-serowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło ziołowo-serowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło ziołowo-serowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej