MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa

Autor: Michał E. Różycki

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

4 sztuki

1 sztuka

3 łyżki

1 sztuka

1 sztuka

1 pęczek

3 szczypty

2 szczypty

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Por umyć i pokroić w paski

Krok 2

Pomidory i paprykę umyć i pokroić w kostkę

Krok 3

Cebulę obrać i pokroić w paski

Krok 4

Rzodkiewki pokroić w paski

Krok 5

Czosnek marynowany pokroić

Krok 6

Koperek pokroić

Krok 7

Wszystko razem dokładnie wymieszać w misce i doprawić czosnkiem mielonym

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej