MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa

Autor: Michał E. Różycki

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

3 szczypty

1 sztuka

1 sztuka

1 pęczek

4 sztuki

1 sztuka

3 łyżki

2 szczypty

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Por umyć i pokroić w paski

Krok 2

Pomidory i paprykę umyć i pokroić w kostkę

Krok 3

Cebulę obrać i pokroić w paski

Krok 4

Rzodkiewki pokroić w paski

Krok 5

Czosnek marynowany pokroić

Krok 6

Koperek pokroić

Krok 7

Wszystko razem dokładnie wymieszać w misce i doprawić czosnkiem mielonym

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej