MegaOstra Surówka Porowo-Cebulowo-Rzodkiewkowa
łatwe
6 osób zapisało

Składniki
0.5 sztuki
3 szczypty
1 sztuka
1 sztuka
1 pęczek
4 sztuki
1 sztuka
3 łyżki
2 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Por umyć i pokroić w paski
Krok 2
Pomidory i paprykę umyć i pokroić w kostkę
Krok 3
Cebulę obrać i pokroić w paski
Krok 4
Rzodkiewki pokroić w paski
Krok 5
Czosnek marynowany pokroić
Krok 6
Koperek pokroić
Krok 7
Wszystko razem dokładnie wymieszać w misce i doprawić czosnkiem mielonym
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej