Domowe mini hot-dogi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mini hot – dogi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

4 łyżki

null

null

null

300 gramów

12 sztuk

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułeczki przekrój i wybierz trochę miąższu.

Krok 2

W misce wymieszaj wszystkie pozostałe składniki prócz łososia na gładką masę.

Krok 3

Wyłóż ją na spody bułeczek, połóż na nią plastry łososia i przykryj wierzchami.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
10 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej