Domowe mini hot-dogi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mini hot – dogi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

4 łyżki

null

null

null

300 gramów

12 sztuk

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułeczki przekrój i wybierz trochę miąższu.

Krok 2

W misce wymieszaj wszystkie pozostałe składniki prócz łososia na gładką masę.

Krok 3

Wyłóż ją na spody bułeczek, połóż na nią plastry łososia i przykryj wierzchami.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej