Domowe mini hot-dogi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mini hot – dogi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

4 łyżki

null

null

null

300 gramów

12 sztuk

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułeczki przekrój i wybierz trochę miąższu.

Krok 2

W misce wymieszaj wszystkie pozostałe składniki prócz łososia na gładką masę.

Krok 3

Wyłóż ją na spody bułeczek, połóż na nią plastry łososia i przykryj wierzchami.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Placek à la podpłomyk
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej