Składniki
null
null
4 łyżki
null
null
null
300 gramów
12 sztuk
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bułeczki przekrój i wybierz trochę miąższu.
Krok 2
W misce wymieszaj wszystkie pozostałe składniki prócz łososia na gładką masę.
Krok 3
Wyłóż ją na spody bułeczek, połóż na nią plastry łososia i przykryj wierzchami.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej