Domowe mini hot-dogi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mini hot – dogi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

4 łyżki

null

null

null

300 gramów

12 sztuk

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułeczki przekrój i wybierz trochę miąższu.

Krok 2

W misce wymieszaj wszystkie pozostałe składniki prócz łososia na gładką masę.

Krok 3

Wyłóż ją na spody bułeczek, połóż na nią plastry łososia i przykryj wierzchami.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mini hot – dogi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
18 osób ogląda przepis:
Placek lotaryński
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej