
Składniki
null
null
null
2 sztuki
20 sztuk
190 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ciasto rozwałkuj na grubość 5 mm.
Krok 2
Z rozwałkowanego ciasta wykrój foremką krążki o średnicy 6 cm i poukładaj je na wysmarowanej tłuszczem blasze.
Krok 3
Pomidory pokrój w plastry. Na każdą pizzę kłaść po plasterku pomidora i fileciku anchois i doprawić.
Krok 4
Piec w temp. 180 stopni przez około kwadrans.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej