Mizeria ze śmietaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mizeria ze śmietaną

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 szklanki

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 łyżeczka

50 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórki obierz i pokrój w plasterki, posól i odsącz z soku.

Krok 2

Wymieszaj ze śmietaną i dopraw do smaku.

Krok 3

Koperek posiekaj i posyp nim sałatkę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mizeria ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mizeria ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mizeria ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mizeria ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mizeria ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mizeria ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mizeria ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mizeria ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Śląska baba ziemniaczana
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej