Składniki
1 pęczek
1 opakowanie
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo. Obierz i drobno pokrój.
Krok 2
Pora pokrój na pół plasterki. Sparz w gorącej wodzie. Resztę warzyw dowolnie pokrój.
Krok 3
Kukurydzę odsącz z zalewy.
Krok 4
Sos sałatkowy wymieszaj z majonezem oraz z pokrojonymi warzywami.
Krok 5
Podawaj sałatkę posypaną grzankami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej