Sałatka „Neapolitańska łagodność”

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

12

460 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

241 osób wydrukowało

Pobierz pdf

171 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 garść

2 garść

2 garść

1 pęczek

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sałatę umyj, odsącz i porwij.

Krok 2

Jajka i rzodkiewki pokrój w ćwiartki.

Krok 3

Wymieszaj sałatę z jajkami, rzodkiewkami i kiełkami.

Krok 4

Sos sałatkowy włoski Knorr przygotuj według przepisu na opakowaniu.

Krok 5

Całość polej przygotowanym sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka „Neapolitańska łagodność” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka „Neapolitańska łagodność” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka „Neapolitańska łagodność” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka „Neapolitańska łagodność” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka „Neapolitańska łagodność” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka „Neapolitańska łagodność” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka „Neapolitańska łagodność” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej