Mrożona Kawa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mrożona Kawa

Autor: Nacja

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 łyżeczki

1 szklanka

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do szklanki dużej dać lodu.

Krok 2

Do butelki wlać mleko, wodę, kawę i cukier.

Krok 3

Zakręcić i wstrząsnąć przez minutę.

Krok 4

Wlać do szklanki z lodem i gotowe. Smacznego! :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mrożona Kawa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mrożona Kawa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mrożona Kawa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mrożona Kawa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mrożona Kawa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mrożona Kawa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mrożona Kawa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mrożona Kawa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Bruschetta
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej