
Składniki
2 sztuki
300 gramów
3 łyżki
0.5 łyżeczki
0.5 litra
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Miksujemy wszystkie składniki tak by nie było grudek.
Krok 2
Wstawiamy do lodówki na 30-60 minut.
Krok 3
Smażymy
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej