Naleśniki Bambino przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Naleśniki Bambino

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

11 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cała rzecz w tym, że w środku każdego naleśnika jest gorąca czekolada i zimne lody. Lody sprawiają, że czekolada zamienia się w twardą chrupiącą skorupkę, ale ten efekt utrzymuje się tylko przez chwilę, a potem wszystko zaczyna płynąć. Dlatego NALEŚNIKI BAMBINO trzeba jeść natychmiast po przygotowaniu. Ale dzieci na pewno nie trzeba do tego namawiać!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej