
Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cała rzecz w tym, że w środku każdego naleśnika jest gorąca czekolada i zimne lody. Lody sprawiają, że czekolada zamienia się w twardą chrupiącą skorupkę, ale ten efekt utrzymuje się tylko przez chwilę, a potem wszystko zaczyna płynąć. Dlatego NALEŚNIKI BAMBINO trzeba jeść natychmiast po przygotowaniu. Ale dzieci na pewno nie trzeba do tego namawiać!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej