Ocet estragonowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ocet estragonowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 mililitrów

3 sztuki

10 ziaren

1 łyżeczka

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Estragon opłucz i oderwij listkom łodyżki. Cebulki obierz.

Krok 2

Estragon i cebulki zalej octem doprawiając cukrem, solą i pieprzem.

Krok 3

Odstaw na 7 dni do nasłonecznionego miejsca a potem przecedź i przechowuj z chłodnym i ciemnym miejscu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Ocet estragonowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Ocet estragonowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Ocet estragonowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Ocet estragonowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Ocet estragonowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Ocet estragonowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Ocet estragonowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Ocet estragonowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej