Panga duszona w cebulce przepis – Zobacz na przepisy.pl

Panga duszona w cebulce

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

3 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 łyżeczka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz i pokrój w talarki.

Krok 2

Rybę opłukaj, oprósz przyprawami, solą, pieprzem.

Krok 3

W rondelku rozpuść masło i zeszklij cebulę. Przykryj garnek i duś cebulę przez 3 minuty.

Krok 4

Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek i ułóż w garnku rybę.

Krok 5

Przykryj garnek i pozostaw na małym ogniu przez około 15 - 20 minut. Od czasu do czasu sprawdzaj, czy cebula nie przywarła do garnka. Rybę podawaj z ryżem lub ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Wrapy klasyczne - VIDEO
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej