Panga duszona w cebulce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Panga duszona w cebulce

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

3 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 łyżeczka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz i pokrój w talarki.

Krok 2

Rybę opłukaj, oprósz przyprawami, solą, pieprzem.

Krok 3

W rondelku rozpuść masło i zeszklij cebulę. Przykryj garnek i duś cebulę przez 3 minuty.

Krok 4

Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek i ułóż w garnku rybę.

Krok 5

Przykryj garnek i pozostaw na małym ogniu przez około 15 - 20 minut. Od czasu do czasu sprawdzaj, czy cebula nie przywarła do garnka. Rybę podawaj z ryżem lub ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Panga duszona w cebulce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne. Nie zwlekajcie – weźcie go na kulinarny warsztat, gdy tylko te przysmaki pojawią się na straganach.

Czytaj więcej

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej