Zupa fasolowa

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

24 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 litr

1 sztuka

5 sztuk

400 mililitrów

2 sztuki

1 łyżka

1 pęczek

1 sztuka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotowujemy bulion.

Krok 2

Ziemniaki i marchewki obieramy, i kroimy w kostkę.

Krok 3

Ziemniaki, marchewkę, posiekany czosnek i odcedzoną fasolę dodajemy do bulionu. Dodajemy także pulpę i przyprawy.

Krok 4

Gotujemy ok. 20 minut do czasu zmięknięcia ziemniaków.

Krok 5

Podajemy posypane posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa fasolowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa fasolowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa fasolowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa fasolowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa fasolowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa fasolowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa fasolowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej