
Składniki
5 sztuk
2 sztuki
1 sztuka
2 sztuki
1 pęczek
1 łyżka
1 litr
1 sztuka
400 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotowujemy bulion.
Krok 2
Ziemniaki i marchewki obieramy, i kroimy w kostkę.
Krok 3
Ziemniaki, marchewkę, posiekany czosnek i odcedzoną fasolę dodajemy do bulionu. Dodajemy także pulpę i przyprawy.
Krok 4
Gotujemy ok. 20 minut do czasu zmięknięcia ziemniaków.
Krok 5
Podajemy posypane posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa w płynie Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej