
Składniki
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
250 mililitrów
5 sztuk
1 łyżka
350 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę pokrój na drobne kawałki. Duś na rozgrzanym oleju pod przykryciem przez około 5 minut.
Krok 2
Białka ubij z żółtkami, dodaj śmietanę i chwilę ubijaj. Koperek posiekaj.
Krok 3
Do białek dodaj rybę, koperek, dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj.
Krok 4
Wlej do formy i piecz około 30 minut w temperaturze 180 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej