
Składniki
500 gramów
1 opakowanie
200 mililitrów
200 mililitrów
2 sztuki
1 sztuka
300 gramów
100 gramów
0.5 sztuki
2 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zawartość opakowania Knorr wymieszaj ze śmietaną, jajkami i wodą.
Krok 2
Ugotowany ryż wysyp do naczynia żaroodpornego. Selera i cebulę pokrój w drobne kawałki.
Krok 3
Na ryżu ułóż filety, skrop je sokiem z cytryny. Posyp selerem i cebulą. Całość zalej przygotowanym sosem z jajek i posyp startym serem. Naczynie wstaw do nagrzanego do 175 °C piekarnika i zapiekaj 35 minut. Udekoruj gałązkami koperku.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Makaron Kremowe 4 sery z mozzarellą Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej