
Składniki
500 gramów
1 opakowanie
200 mililitrów
200 mililitrów
2 sztuki
1 sztuka
300 gramów
100 gramów
0.5 sztuki
2 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zawartość opakowania Knorr wymieszaj ze śmietaną, jajkami i wodą.
Krok 2
Ugotowany ryż wysyp do naczynia żaroodpornego. Selera pokrój w drobne kawałki.
Krok 3
Na ryżu ułóż filety, skrop je sokiem z cytryny i posyp selerem. Całość zalej przygotowanym sosem z jajek i posyp startym serem. Naczynie wstaw do nagrzanego do 175 °C piekarnika i zapiekaj 35 minut. Udekoruj gałązkami koperku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Makaron Kremowe 4 sery z mozzarellą Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej