Rybna zapiekanka z serem

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

21

195 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

256 osób wydrukowało

Pobierz pdf

293 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 opakowanie

200 mililitrów

200 mililitrów

2 sztuki

1 sztuka

300 gramów

100 gramów

0.5 sztuki

2 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zawartość opakowania Knorr wymieszaj ze śmietaną, jajkami i wodą.

Krok 2

Ugotowany ryż wysyp do naczynia żaroodpornego. Selera pokrój w drobne kawałki.

Krok 3

Na ryżu ułóż filety, skrop je sokiem z cytryny i posyp selerem. Całość zalej przygotowanym sosem z jajek i posyp startym serem. Naczynie wstaw do nagrzanego do 175 °C piekarnika i zapiekaj 35 minut. Udekoruj gałązkami koperku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rybna zapiekanka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rybna zapiekanka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rybna zapiekanka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rybna zapiekanka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rybna zapiekanka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rybna zapiekanka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rybna zapiekanka z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Faszerowane ziemniaki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej