Zapiekany łosoś w śmietanie z szampanem
łatwe
206 osób zapisało

Składniki
4 sztuki
200 mililitrów
1 opakowanie
100 mililitrów
1 sztuka
0.5 sztuki
6 plastrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety ryby ułóż w żaroodpornym naczyniu, skrop cytryną i oprósz przyprawami.
Krok 2
Zawartość opakowania Knorr rozmieszaj z szampanem i śmietaną. Następnie dodaj jajko i wymieszaj.
Krok 3
Przygotowanym Fixem zalej filety ułożone w naczyniu.
Krok 4
Wierzch pokryj plastrami żółtego sera.
Krok 5
Naczynie wstaw do nagrzanego do 180 °C piekarnika i zapiekaj 30 minut. Gotowe danie podawaj z ziemniaczanym purée.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Fix Spaghetti 4 sery z brokułami Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej