Papryka faszerowana serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Papryka faszerowana serem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

null

3 sztuki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Papryki ponacinaj z jednej strony.

Krok 2

Następnie wydłub pestki i ponadziewaj serem wymieszanym z ziołami.

Krok 3

Posmaruj oliwą i połóż na grillu. Piecz parę minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Papryka faszerowana serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Papryka faszerowana serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Papryka faszerowana serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Papryka faszerowana serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Papryka faszerowana serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Papryka faszerowana serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Papryka faszerowana serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Papryka faszerowana serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Kremowa zupa czosnkowa
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Tradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?

Czytaj więcej