Szaszłyki ze schabu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

268

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

null

300 gramów

null

4 sztuki

null

3 sztuki

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso, boczek, pomidory i papryki pokrój w kostkę, a cebulę i cukinię w plasterki.

Krok 2

Na szpadki nadziewaj na przemian schab, pomidory, boczek, cukinię, paprykę i cebulę.

Krok 3

Szaszłyki posmaruj olejem, oprósz solą i pieprzem. Piecz około 20 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
22 osoby oglądają przepis:
Tradycyjny schabowy
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej