Szaszłyki ze schabu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szaszłyki ze schabu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

null

300 gramów

null

4 sztuki

null

3 sztuki

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso, boczek, pomidory i papryki pokrój w kostkę, a cebulę i cukinię w plasterki.

Krok 2

Na szpadki nadziewaj na przemian schab, pomidory, boczek, cukinię, paprykę i cebulę.

Krok 3

Szaszłyki posmaruj olejem, oprósz solą i pieprzem. Piecz około 20 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Kanapka włoska
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej