Szaszłyki ze schabu przepis – Zobacz na przepisy.pl

Szaszłyki ze schabu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

null

300 gramów

null

4 sztuki

null

3 sztuki

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso, boczek, pomidory i papryki pokrój w kostkę, a cebulę i cukinię w plasterki.

Krok 2

Na szpadki nadziewaj na przemian schab, pomidory, boczek, cukinię, paprykę i cebulę.

Krok 3

Szaszłyki posmaruj olejem, oprósz solą i pieprzem. Piecz około 20 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej