
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
null
300 gramów
null
4 sztuki
null
3 sztuki
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso, boczek, pomidory i papryki pokrój w kostkę, a cebulę i cukinię w plasterki.
Krok 2
Na szpadki nadziewaj na przemian schab, pomidory, boczek, cukinię, paprykę i cebulę.
Krok 3
Szaszłyki posmaruj olejem, oprósz solą i pieprzem. Piecz około 20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej