
Składniki
1 łyżka
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
0.25 szklanki
2 łyżki
4 sztuki
1.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Parówki obierz i pokrój na kawałki.
Krok 2
Włóż do garnka, zalej bulionem i zagotuj.
Krok 3
Rodzynki sparz i podsmaż na łyżce oleju. Dodaj do gotujących się parówek.
Krok 4
Z reszty oleju i mąki zrób zasmażkę, wlej przecier.
Krok 5
Dodaj do parówek, wymieszaj, przypraw do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej