PRZEPISY.PL

Pieczarki nadziewane

  • 30
  • 5
  • Łatwe
  • 0
1
osoba dodała do Mniamlisty

Składniki

  • cebula1 szt
  • olej
  • pieprz
  • pieczarki10 szt
  • bułka tarta
  • sól
  • jajka3 szt
  • masło1 łyżka
    • Krok 1

      Cebulę pokrój i zeszklij na maśle.
    • Krok 2

      Następnie dodaj nóżki pieczarek starte na tarce o grubych oczkach.
    • Krok 3

      Usmaż i dopraw solą i pieprzem.
    • Krok 4

      Przygotowane nadzienie nałóż w kapelusze pieczarek. Spód kapeluszy opanieruj w jajku i bułce tartej, po czym usmaż.

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    53
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    16
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    6
    Łatwe
    207
    osób dodało do Mniamlisty
    15''
    4
    Łatwe
    129
    osób dodało do Mniamlisty
    90''
    4
    Średnie