
Składniki
50 gramów
1 szczypta
1 szczypta
6 sztuk
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj grzyby, a następnie namocz je w niewielkiej ilości przegotowanej wody.
Krok 2
Następnego dnia ugotuj i odsącz.
Krok 3
Czosnek posiekaj, rozetrzyj z solą i dodaj do grzybów. Zmiksuj.
Krok 4
Dorzuć majonez i przyprawy i wymieszaj.
Krok 5
Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej