Pasta twarogowo - warzywna przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta twarogowo - warzywna

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

null

null

2 łyżki

1 pęczek

1 pęczek

2 łyżki

1 sztuka

0.5 sztuki

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Jabłko i ogórka zetrzyj na tarce.

Krok 3

Seler i por drobno posiekaj.

Krok 4

Szczypiorek i natkę pokrój.

Krok 5

Wszystko dokładnie wymieszaj i dodaj majonez wraz ze śmietaną.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej