Pasta twarogowo - warzywna przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta twarogowo - warzywna

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

null

null

2 łyżki

1 pęczek

1 pęczek

2 łyżki

1 sztuka

0.5 sztuki

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Jabłko i ogórka zetrzyj na tarce.

Krok 3

Seler i por drobno posiekaj.

Krok 4

Szczypiorek i natkę pokrój.

Krok 5

Wszystko dokładnie wymieszaj i dodaj majonez wraz ze śmietaną.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Ziemniaczana zupa
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej