Pasta twarogowo - warzywna przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta twarogowo - warzywna

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

null

null

2 łyżki

1 pęczek

1 pęczek

2 łyżki

1 sztuka

0.5 sztuki

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Jabłko i ogórka zetrzyj na tarce.

Krok 3

Seler i por drobno posiekaj.

Krok 4

Szczypiorek i natkę pokrój.

Krok 5

Wszystko dokładnie wymieszaj i dodaj majonez wraz ze śmietaną.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta twarogowo - warzywna - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.

Czytaj więcej

Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.

Czytaj więcej