
Składniki
8 sztuk
7 łyżek
1 łyżka
4 łyżki
2 sztuki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Panierkę z opakowania Fix wymieszaj z pokruszonymi płatkami oraz odsączonymi ziarenkami pieprzu.
Krok 2
Pałki zanurz w rozkłóconym jajku i obtocz w przygotowanej panierce.
Krok 3
Mięso rozłóż na blasze wyłożonej pergaminem i wstaw do nagrzanego do 180 °C piekarnika na 45 minut.
Krok 4
W miseczce rozmieszaj zawartość mniejszej saszetki Fixu z ketchupem. Upieczone pałki podawaj z przygotowanym dipem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej