
Składniki
0.25 sztuki
0.5 sztuki
2 sztuki
2 puszki
2 sztuki
1 łyżka
2 łyżki
2 łyżki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę, jabłko kroimy w małą kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny, jajka ugotowane na twardo i obrane kroimy w małą kostkę.
Krok 2
Dodajemy odsączonego i rozdrobnionego widelcem tuńczyka i pokrojone drobno pomidory.
Krok 3
Dodajemy majonez i ketchup, mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem, wstawiamy na godzinę do lodówki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej