
Składniki
30 dekagramów
4 sztuki
2 łyżki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
4 jajka ubijamy I dodajemy 2 łyżki majonezu dodać 30 dkg tartego żółtego sera
Krok 2
Wymieszać i dodać szczyptę soli i rozlać na blachę wyłożonym papierem do pieczenia i piec w 190 stopniach w piekarniku 15 minut .
Krok 3
2 podwójne piersi z kurczaka rozbić i przyprawić przyprawą do kurczaka .Rozłożyć mięso równomiernie na cieście .
Krok 4
Zwinąć w roladę i piec 35 minut w temp 170-180 stopni .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej