Salceson

Autor: anek anek

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szklanka

2 szklanki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżka

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jaja utrzeć z cukrem i po kolei dodawać pozostałe składniki. Wszystko wymieszać.

Krok 2

Połowę ciasta wylać na blachę, na to rozłożyć ćwiartki jabłek, a na jabłka drugą połowę ciasta.

Krok 3

Piec w średnio nagrzanym piekarniku ok. 30 minut w temp. 200 st.

Krok 4

Posypać cukrem pudrem

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zupa z bobu
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej