
Składniki
250 gramów
3 szklanki
3 opakowania
1 łyżka
3 szklanki
1 szklanka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Oddzielnie wymieszaj suche i mokre składniki.
Krok 2
Połącz je razem i wymieszaj.
Krok 3
Wlej masę do przygotowanych wcześniej foremek
Krok 4
Piecz przez 20 minut w 200 stopniach
Przepisy w Waszym wykonaniu
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej