Kapusta po francusku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kapusta po francusku

Autor: Galkowa

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 gramów

3 sztuki

1 sztuka

0.5 sztuki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa pokroić i wymieszać.

Krok 2

Przygotować sos z musztardy, miodu i oleju,.

Krok 3

Zalać sosem kapustę z dodatkami, wymieszać, posolić i popieprzyć do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kurczak z trawą cytrynową
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej