Kapusta po francusku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kapusta po francusku

Autor: Galkowa

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

400 gramów

3 sztuki

1 sztuka

0.5 sztuki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa pokroić i wymieszać.

Krok 2

Przygotować sos z musztardy, miodu i oleju,.

Krok 3

Zalać sosem kapustę z dodatkami, wymieszać, posolić i popieprzyć do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kapusta po francusku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej