Składniki
400 gramów
3 sztuki
1 sztuka
0.5 sztuki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa pokroić i wymieszać.
Krok 2
Przygotować sos z musztardy, miodu i oleju,.
Krok 3
Zalać sosem kapustę z dodatkami, wymieszać, posolić i popieprzyć do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
7 osób ogląda przepis: 
Sznycelki drobiowe po francusku
30 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej