
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Banany rozgnieść widelcem na papkę
Krok 2
wbić jajka i wszystko połączyć
Krok 3
na odrobinie oleju, bądź na suchej patelni smażyć placuszki
Krok 4
jak pojawią się bąbelki przewrócić na drugą stronę i smażyć do zarumienienia
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej