Placki bananowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Placki bananowe

Autor: Dora Mis

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Banany rozgnieść widelcem na papkę

Krok 2

wbić jajka i wszystko połączyć

Krok 3

na odrobinie oleju, bądź na suchej patelni smażyć placuszki

Krok 4

jak pojawią się bąbelki przewrócić na drugą stronę i smażyć do zarumienienia

Tagi:PLACKI
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Placki bananowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Placki bananowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Placki bananowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Placki bananowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Placki bananowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Placki bananowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Placki bananowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Placki bananowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Risotto z botwinką
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

średnie

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej