
Składniki
12 sztuk
1 opakowanie
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
pokrój pieczarki w drobną kostkę
Krok 2
ugotuj makaron ze solą
Krok 3
przysmaż pokrojone pieczarki z masłem lub olejem a kuźnie podlej wodą
Krok 4
przypraw grzyby : suszonym pomidorem , sól i zioła prowansalskie
Krok 5
jak wszystko się poddusi i ugotuje to wymieszać wszystko w jedno
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej