
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Chleb tostowy cienko posmarować masłem.
Krok 2
Ser pleśniowy pokroić w plastry i ułożyć na chlebie.
Krok 3
Posypać przyprawą i rozłożyć plastry szynki.
Krok 4
Grillować cały czas pilnując, aby grzanki się nie przypaliły.
Krok 5
Po rozpuszczeniu sera, zdjąć grzanki z grilla i posypać roszponką.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa włoska Knorr grubo mielona
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej