Kanapka z pieczonym kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapka z pieczonym kurczakiem

Autor: nati_cook Natalia

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

40 gramów

20 gramów

4 plastry

8 plastrów

2 szczypty

30 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kajzerkę przekrój na pół i posmaruj obie części sosem Hellmann’s Chunky Burger

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 1

Krok 2

Na dolnej części bułki ułóż mix sałat z roszponką

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 2

Krok 3

Dodaj plasterki pomidora

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 3

Krok 4

Następnie dodaj plasterki ogórka i całość posól

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 4

Krok 5

Ułóż plasterki piersi z kurczaka

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 5

Krok 6

Dodaj piórka marynowanej cebuli

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 6

Krok 7

Całość przykryj górną częścią kajzerki - gotowe, smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej