
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
40 gramów
20 gramów
4 plastry
8 plastrów
2 szczypty
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kajzerkę przekrój na pół i posmaruj obie części sosem Hellmann's Chunky Burger

Krok 2
Na dolnej części bułki ułóż mix sałat z roszponką

Krok 3
Dodaj plasterki pomidora

Krok 4
Następnie dodaj plasterki ogórka i całość posól

Krok 5
Ułóż plasterki piersi z kurczaka

Krok 6
Dodaj piórka marynowanej cebuli

Krok 7
Całość przykryj górną częścią kajzerki - gotowe, smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos Hellmann's Chunky Burger
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSzlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej

































