
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
40 gramów
20 gramów
4 plastry
8 plastrów
2 szczypty
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kajzerkę przekrój na pół i posmaruj obie części sosem Hellmann's Chunky Burger

Krok 2
Na dolnej części bułki ułóż mix sałat z roszponką

Krok 3
Dodaj plasterki pomidora

Krok 4
Następnie dodaj plasterki ogórka i całość posól

Krok 5
Ułóż plasterki piersi z kurczaka

Krok 6
Dodaj piórka marynowanej cebuli

Krok 7
Całość przykryj górną częścią kajzerki - gotowe, smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos Hellmann's Chunky Burger
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej