Kanapka z pieczonym kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapka z pieczonym kurczakiem

Autor: nati_cook Natalia

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

40 gramów

20 gramów

4 plastry

8 plastrów

2 szczypty

30 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kajzerkę przekrój na pół i posmaruj obie części sosem Hellmann's Chunky Burger

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 1

Krok 2

Na dolnej części bułki ułóż mix sałat z roszponką

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 2

Krok 3

Dodaj plasterki pomidora

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 3

Krok 4

Następnie dodaj plasterki ogórka i całość posól

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 4

Krok 5

Ułóż plasterki piersi z kurczaka

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 5

Krok 6

Dodaj piórka marynowanej cebuli

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 6

Krok 7

Całość przykryj górną częścią kajzerki - gotowe, smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej