
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
40 gramów
20 gramów
4 plastry
8 plastrów
2 szczypty
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kajzerkę przekrój na pół i posmaruj obie części sosem Hellmann's Chunky Burger

Krok 2
Na dolnej części bułki ułóż mix sałat z roszponką

Krok 3
Dodaj plasterki pomidora

Krok 4
Następnie dodaj plasterki ogórka i całość posól

Krok 5
Ułóż plasterki piersi z kurczaka

Krok 6
Dodaj piórka marynowanej cebuli

Krok 7
Całość przykryj górną częścią kajzerki - gotowe, smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos Hellmann's Chunky Burger
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej