Kanapka z pieczonym kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapka z pieczonym kurczakiem

Autor: nati_cook Natalia

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

40 gramów

20 gramów

4 plastry

8 plastrów

2 szczypty

30 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kajzerkę przekrój na pół i posmaruj obie części sosem Hellmann's Chunky Burger

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 1

Krok 2

Na dolnej części bułki ułóż mix sałat z roszponką

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 2

Krok 3

Dodaj plasterki pomidora

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 3

Krok 4

Następnie dodaj plasterki ogórka i całość posól

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 4

Krok 5

Ułóż plasterki piersi z kurczaka

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 5

Krok 6

Dodaj piórka marynowanej cebuli

Kanapka z pieczonym kurczakiem - Krok 6

Krok 7

Całość przykryj górną częścią kajzerki - gotowe, smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapka z pieczonym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej