MAK NA MAKIEŁKI, DO CIAST przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

MAK NA MAKIEŁKI, DO CIAST

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 dekagramów

1.5 szklanki

15 dekagramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

MAK SPARZYĆ, PRZEPUŚCIĆ PRZEZ MASZYNKĘ 3 RAZY.

Krok 2

MASŁO ROZETRZEĆ Z CUKREM, ŻÓŁTKAMI, DODAĆ PIANĘ Z BIAŁEK, OLEJEK, BAKALIE.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • MAK NA MAKIEŁKI, DO CIAST - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • MAK NA MAKIEŁKI, DO CIAST - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • MAK NA MAKIEŁKI, DO CIAST - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • MAK NA MAKIEŁKI, DO CIAST - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • MAK NA MAKIEŁKI, DO CIAST - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • MAK NA MAKIEŁKI, DO CIAST - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • MAK NA MAKIEŁKI, DO CIAST - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • MAK NA MAKIEŁKI, DO CIAST - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Konfitura z jabłek
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej