PLACEK MAKOWY MAMY przepis – Zobacz na przepisy.pl

PLACEK MAKOWY MAMY

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

15 dekagramów

2 sztuki

1 szczypta

50 dekagramów

250 dekagramów

15 dekagramów

4 sztuki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

ROBIMY CIASTO KRUCHE

Krok 2

NA CIASTO WYKŁADAMY PRZYGOTOWANY MAK. PIECZEMY.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • PLACEK MAKOWY MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • PLACEK MAKOWY MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • PLACEK MAKOWY MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • PLACEK MAKOWY MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • PLACEK MAKOWY MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • PLACEK MAKOWY MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • PLACEK MAKOWY MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej