Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio

Autor: Katarzyna

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 garść

6 plastrów

3 sztuki

2 szczypty

1 szczypta

3 łyżeczki

6 plastrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

tortille podg na patelni lub w piekarniku 3m . Potem smarujemy serkiem kremowym lub ziolowym dodajemy 3 listki sw miety lub liście swieżej bazylii , na tocarpaccio 6 plasterkow ,jalapeño 3 lub 4 kawalki drobno posiekane , czerwona cebula pokrojona w plasterki ziarna i slonecznika lub inne , ser do posypania i oczywiscie sos barbecue lub inny jak kto lubi.Na koniec zawijamy smacznego ;)

 Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio   - Krok 1
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Wrap z serem cebulą i jalapeno i tocarpaccio   - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Tradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?

Czytaj więcej