Ryż kreola przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryż kreola

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 opakowanie

null

0.3 opakowania

2 sztuki

null

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj ryż.

Krok 2

Cebule obierz, pokrój w kostkę i podsmaż na oleju.

Krok 3

Parówki pokrój w plasterki, dorzuć do cebuli i podsmaż.

Krok 4

Kukurydzę i fasolę odsącz z zalewy, po czym dodaj resztę składników. Dopraw chili i ostrą papryką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryż kreola - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryż kreola - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryż kreola - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryż kreola - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryż kreola - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryż kreola - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryż kreola - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryż kreola - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
10 osób ogląda przepis:
Roladki po bolońsku
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej