
Składniki
1 sztuka
null
null
1 opakowanie
null
0.3 opakowania
2 sztuki
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj ryż.
Krok 2
Cebule obierz, pokrój w kostkę i podsmaż na oleju.
Krok 3
Parówki pokrój w plasterki, dorzuć do cebuli i podsmaż.
Krok 4
Kukurydzę i fasolę odsącz z zalewy, po czym dodaj resztę składników. Dopraw chili i ostrą papryką.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej