
Składniki
600 gramów
3 sztuki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Łososia włożyć do naczynia żaroodpornego, posypać solą i pieprzem, polać sokiem z cytryny, pokroić 3 ząbki czosnku i na górę położyć masło.

Krok 2
Rozgrzać piekarnik do 200 stopni i włożyć potrawę na 15 min - w tym czasie polecam położyć się na macie do akupresury i posłuchać ulubionej muzyki

Krok 3
Podawać solo bez frytek

Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej