Sałatka grillowanym kurczakiem , ziemniakami i pomidorkami koktajlowymi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka grillowanym kurczakiem , ziemniakami i pomidorkami koktajlowymi

Autor: Łukasz Kwasny

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

170 gramów

140 gramów

11 gramów

170 gramów

75 gramów

10 gramów

6 gramów

7 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

gotuj

Krok 2

grilluj

Krok 3

dopraw

Krok 4

mieszaj

Krok 5

jedz

Łukasz Kwasny

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka  grillowanym kurczakiem , ziemniakami i pomidorkami koktajlowymi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka  grillowanym kurczakiem , ziemniakami i pomidorkami koktajlowymi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka  grillowanym kurczakiem , ziemniakami i pomidorkami koktajlowymi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka  grillowanym kurczakiem , ziemniakami i pomidorkami koktajlowymi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka  grillowanym kurczakiem , ziemniakami i pomidorkami koktajlowymi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka  grillowanym kurczakiem , ziemniakami i pomidorkami koktajlowymi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka  grillowanym kurczakiem , ziemniakami i pomidorkami koktajlowymi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka  grillowanym kurczakiem , ziemniakami i pomidorkami koktajlowymi  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej