Pudding mango przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pudding mango

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

0.7 szklanki

2 sztuki

1 łyżka

2 opakowania

8 sztuk

1 szklanka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żelatynę namocz i rozpuść w gorącej wodzie z cukrem.

Krok 2

Mango zmiksuj z mlekiem oraz lodem i dodaj żelatynę. Dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Kiedy pudding zacznie robić się gęsty, przelej go do miseczek i umieść w lodówce na ok. 3 godziny.

Krok 4

Przed podanie skrop deser cytryną i udekoruj ćwiartkami limetki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pudding mango - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pudding mango - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pudding mango - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pudding mango - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pudding mango - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pudding mango - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pudding mango - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pudding mango - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Zupa ziemniaczana
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej