
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
70 gramów
1 sztuka
2 łyżki
2 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie składniku należy pokroić w kostkę, sałatę można pokroić lub porwać w nieco większe kawałki.
Krok 2
Wzrucić wszystko do miski, polać octem balsamicznym, wymieszać.
Krok 3
Sałatka gotowa :) Najlepiej smakuje z pieczywem razowy, pełnoziarnistym. Można udekorować dodatkowo listkami bazylii. Smacznego! ;D
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej