Rurki z warzywami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

16

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

3 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

3 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

40 dekagramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron ugotuj. Cukinie pokrój w plastry, a paprykę w paski. Dymki potnij na kawałki.

Krok 2

Czosnek posiekaj i zeszklij na oleju.

Krok 3

Dodaj paprykę, cukinię i smaż 8 minut. Dopraw solą i pieprzem.

Krok 4

Makaron wymieszaj z warzywami i dymką. Posyp posiekanym koperkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rurki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rurki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rurki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rurki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rurki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rurki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rurki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej